schoonheidsspecialiste

De functie …..

Wij zijn op zoek naar een schoonheidsspecialiste met als hoofdtaak receptie werkzaamheden. Heb jij ruime computer ervaring. Kun jij goed plannen? Heb jij ruime ervaring op gebied van huidverbetering en huidverzorging. Ervaring met verkoop van huid verzorgingsproducten. Ervaring met het afnemen van een intake gesprek voor huidverbeterende behandelingen. Heb jij minimaal 5 jaar salon ervaring op niveau? Vind jij het leuk om je kennis te delen in een jong team, en kun je ook nog steeds naast je receptiewerkzaamheden in bepaalde omstandigheden als schoonheidsspecialiste werken. Wil jij graag in een bedrijf werken met een professionele uitstraling? Ben jij in staat om de juiste adviezen te geven. Ben jij een verkooptalent?

Vaardigheden en opleiding

Minimaal 5 jaar werkervaring in een huidverbeterings instituut/salon. Afgeronde opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 of vergelijkbare opleiding met aanvullende specialisaties. Computer ervaring. Sterke persoonlijkheid met professionele uitstraling. Een zeer goede basiskennis van huidverzorging. Flexibiliteit en Multi-inzetbaarheid. Een leergierig en proactieve houding. Bereidheid om regelmatig trainingen te volgen en zelfstudie te doen. Een klantgericht en commerciële instelling. Vaardigheden in visagie.

Waar moet je zeker over beschikken! Flexibel zijn en zeker geen negen tot vijf mentaliteit hebben. Initiatief nemen, team speler, maar zeker iemand die passie heeft voor huidverbetering.

Wat kun je van ons verwachten…

Vanzelfsprekend krijg je prima arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend salaris, zelfstandigheid in je werkzaamheden en vrijheid om zelf beslissingen te nemen. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Een prettige werksfeer in een groeiend ambitieuze bedrijf en een enthousiast team van collega’s.

blitzOnze visie?

De visie Blitz Wellness is om een stap verder te gaan dan de reguliere schoonheidsalon. Werken met de beste apparatuur en produkten in een hypermodern center. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS en zodoende ook gecertificeerd om behandelingen voor de zorgverzekering te doen. Huidverbetering is ons doel. Aantal werkdagen in overleg maar zowel full time als part-time mogelijkheden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Stuur dan jouw CV naar ons toe, en licht even toe waarom het je juist zo leuk lijkt om bij ons te komen werken. Wij nemen dan even contact met jou op. Voor verdere vragen over deze vacature kun je ons mailen.

Naar de vacature op Salonvacatures.nl >>>

Powered by WPeMatico